Ik loop er graag anders bij

Anders dan andere


Weetje wat ik tegenwoordig vindt. Dat heel veel mensen er tegenwoordig bijna het zelfde uitziet. Allemaal zelfde soort kleding, zelfde soort schoenen. Iedereen loopt als een kudde achter elkaar aan. Maar waarom? Denk je dat je raar bent als je een eigen style hebt? Dat je dan niet leuk bent? Dat je er dan niet 'bij' hoort? Nou dat is zeker niet waar! Iedereen is uniek en dat kan je laten zien door jouw style! ieder mens is mooi op zijn eigen bijzondere manier! Dus ook jij kanjer! Je bent prachtig!
 
 

 Ik loop er graag anders bij!


Ik heb ook mijn eigen style kan je wel zeggen.... 
Ik zeg altijd dat ik in het verkeerde tijdperk ben geboren ik ben namelijk helemaal weg van de jaren 50. Mooie swing of pencil jurken met een petticoat. Prachtige style en een style die je tegenwoordig niet veel ziet, tenminste niet in het dagelijks leven. Ja, ik krijg veel bekijks, mensen vinden het raar of heel gaaf. Eerlijk het interesseert me weinig wat andere vinden zolang ik het maar leuk vind! wink
Ik ben geboren in 1990 en ik heb een Elvis Presley verzameling, een Elvis sleeve (tattoos) waar nog aan gewerkt wordt. Dus ja anders ben ik wel. en weetje het bevalt me prima!
 

Waar voel jij je prettig in?


Ik ben erg beniuwd of jullie ook een aparte style hebben? Of kleding waar je, je heerlijk in voelt! Ik zou het leuk vinden als jullie een comment schrijven met jullie mening, wat maakt jou gelukkig en waar voel jij je fijn in??

Tot snel lieve allemaal!

Liefs!

  Maris         Reacties (1)

Reacties (1)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties