Lage verzendkosten € 3,95
Wekelijks nieuwe collectie
Direct leverbaar = Snelle levering
Persoonlijke & eerlijke service

Verzenden & retourneren

Verzending

Wij verzenden binnen 2 - 3 werkdagen. Het weekend verzenden wij niet. Lage verzendkosten van € 3,95 bij een bestelling va € 65 gratis verzending.

Levertijd indicatie
Maandag besteld = woensdag levering
Dinsdag besteld = donderdag levering
Woensdag besteld = vrijdag levering
Donderdag besteld = zaterdag levering
Vrijdag besteld = dinsdag levering
Zaterdag en zondag besteld = Dinsdag levering

Gesloten in het weekend en op feestdagen

Retourneren 

Let op! Altijd de pakbon mee retour sturen anders weten wij niet van wie de retour is!

U heeft 14 dagen bedenk tijd, binnen deze 14 dagen kunt u uw bestelling retour sturen of ruilen. Als wij het artikel in goede orde hebben ontvangen (niet gedragen, originele verpakking, geen rooklucht enz.) dan krijgt u uw volledige orderbedrag gecrediteerd. Omdat retourneren veel administratie is zijn de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,95 per pakket, maar voor de exacte tarieven zou ik u aanraden om de website van de vervoeder te bekijken. Komt u er niet uit? vraag ik u vriendelijk om contact op te nemen via [email protected] of per WhatsApp 0640672409. Dan help ik u graag verder.

Ik zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het in goede orde ontvangen is. 

Wilt u een besteld artikel ruilen of retourneren? Dit kunt u gemakkelijk indienen. U gaat naar de webshop www.nietstegek.nl login op uw account.

U komt op de pagina waar u al uw recente orders kunt zien. Vervolgens klikt u op bekijken naast de order van uw artikelen die u retour wilt sturen.

Als u op bekijken heeft geklikt komt u in het overzicht terecht van de betreffende order. Hier kunt u rechts onderin op de knop artikelen retourneren drukken om de retourzending aan te maken.

U wordt dan doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunt instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd moeten worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden laat u op 0 staan.

De volgende stap is aangegeven waarom u de betreffende producten retour wilt sturen. Bij reden en actie kunt u kiezen uit de retourredenen en acties die u zelf heeft aangemaakt in de tabbladen retourreden of retouracties, via, Orders - > Retouren in het linker menu, of kiezen voor de optie; anders, namelijk.

Vervolgens klikt u rechts onderin op verstuur.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Lage verzendkosten € 3,95
Wekelijks nieuwe collectie
Direct leverbaar = Snelle levering
Persoonlijke & eerlijke service