Gratis verzending va € 50,-
Elke bestelling steunt het goede doel
Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
Persoonlijk contact

Verzenden & retourneren

Verzending

Op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) voor 15:00 uur besteld is zelfde dag verzonden. Het weekend verzenden wij niet. 

Maandag besteld = Dinsdag levering
Dinsdag besteld = Woensdag levering
Woensdag besteld = Donderdag levering
Donderdag besteld = Vrijdag levering
Vrijdag besteld = Zaterdag levering
Zaterdag en zondag besteld = Dinsdag levering

Retourneren 

Wilt u een besteld artikel ruilen of retourneren? Dit kunt u gemakkelijk indienen. U gaat naar de webshop www.nietstegek.nl login op uw account.

U komt op de pagina waar u al uw recente orders kunt zien. Vervolgens klikt u op bekijken naast de order van uw artikelen die u retour wilt sturen.

Als u op bekijken heeft geklikt komt u in het overzicht terecht van de betreffende order. Hier kunt u rechts onderin op de knop artikelen retourneren drukken om de retourzending aan te maken.

U wordt dan doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunt instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd moeten worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden laat u op 0 staan.

De volgende stap is aangegeven waarom u de betreffende producten retour wilt sturen. Bij reden en actie kunt u kiezen uit de retourredenen en acties die u zelf heeft aangemaakt in de tabbladen retourreden of retouracties, via, Orders - > Retouren in het linker menu, of kiezen voor de optie; anders, namelijk.

Vervolgens klikt u rechts onderin op verstuur.

U heeft 14 dagen bedenk tijd, binnen deze 14 dagen kunt u uw bestelling annuleren en heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. Als wij het artikel in goede orde hebben ontvangen (niet gedragen, originele verpakking, geen rooklucht enz.) dan krijgt u uw volledige orderbedrag gecrediteerd. Omdat retourneren veel administratie is zijn de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,95 per pakket, maar voor de exacte tarieven zou ik u aanraden om de website van de vervoeder te bekijken. Komt u er niet ui? vraag ik u vriendelijk om contact op te nemen via klantenservice@nietstegek.nl of per WhatsApp 0640672409. Dan help ik u graag verder.

Ik zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het in goede orde ontvangen is. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending va € 50,-
Elke bestelling steunt het goede doel
Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
Persoonlijk contact